Undgå svindel: Sådan finder du en forretningsmulighed, som er rigtig for dig

Det er hjerteskærende for mig, at så mange kvinder med store drømme får slået af hensynsløse business opportunister, der udnytter en kvindes passion og tillidsfulde karakter ved at tilbyde falske forretningsmuligheder. Må ikke få mig forkert, det der sker for mænd også; Det er bare virkelig frustrerer mig at kvinder, der ønsker intet mere end at drive en hjemme-baseret forretning kan udnyttes så let, og at de skubbe business scams ligeglad med deres etik om sprænge dit budget eller en aftagende din

selvtillid.

Hvis du ønsker at finde en forretningsmulighed, der er legitime, skal du være forsigtig med at gennemgå muligheder og sørg for at du finde en virksomhed, der er rigtige for dig. Der er en tommelfingerregel, når de forsøger at finde en forretning mulighed, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra samtidig med at generere en betydelig indkomst. Det er, hvis en tilbud lyder for godt til at være sandt, mest sandsynligt, det er. De fleste gange vil du finde en business tilbud, der præsenteres i et oppustede måde at være et fupnummer, eller en utrolig overdrevet repræsentation af mulighed for business venture faktisk giver dig.

Der er nogle legitime forretningsmæssige mulighed for pakker derude, men helt ærligt, de er få og langt imellem. I de fleste tilfælde er du bedre stillet crafting din helt egen forretningsmulighed snarere end at forsøge at finde en forretningsmulighed, der er faerdigpakket, nøglefærdigt og klar til at gå. En nøglefærdig forretningsmulighed er én, der giver dig alt hvad du behøver for at få gang i erhvervslivet i en start-up pakke til en flad start-up gebyr, eller i det mindste hævder at. Nogle af dem har løbende medlemskab gebyrer så godt.

Selvfølgelig, er der nogle selskaber, der tilbyder ægte turn-key muligheder som distributorships eller pyramide planer hvor du sælger deres produkter til dem, som regel gennem party planer, og rekruttere andre repræsentanter for en procentdel af gebyrer. Du kan finde en virksomhed som denne tiltalende, fordi det er en pakkeløsning, der er let at opstart og generelt har god støtte igennem virksomheden og en up-line.

De legitime virksomheder af denne art er velkendte – Avon®, Home Interiors®, Herbalife®, Tupperware® og Mary Kay®, f.eks. Du kan virkelig tjene penge i disse typer af virksomheder samtidig opretholde kontrol over din egen arbejdsplan, hvis du er villig til at give det dine alle. Dog ikke er nogle mennesker bare udadvendt nok til at gøre en distributør virksomhed arbejde, fordi de ikke har personlighed for direkte salg og rekruttering.

Nogle gange, snarere end at forsøge at finde en virksomhed, der er nøglefærdige, er det bedst bare at udforme din helt egen forretningsidé, forretningskoncept og forretningsplan, og til at strejke på din egen omdanne dine iværksætter drømme til virkelighed. Her er nogle enkle spørgsmål, der vil hjælpe til at sigte dig i den rigtige retning for udviklingen af din egen business idéer:

1. Hvad er du brænder?

Hvis du vil bruge en stor mængde af din tid, drive din virksomhed, ikke det giver mening at finde en forretningsidé, der inkorporerer noget du nyder? Brainstorming idéer baseret på dine personlige interesser er en god start til at lancere, eje og drive en tilfredsstillende virksomhed.

2. Hvad er dine talenter eller gaver?

Hvis du kan finde en forretningsidé, der bruger talenter, gaver, viden eller færdigheder, som du allerede har, vil det være meget lettere for dig at få din virksomhed hurtigt i gang, og til at drive det effektivt.

3. Hvad er du interesseret i, er nye og spændende for dig?

Alle har uudforsket interesser. Hvis der er noget, du er interesseret i at lære mere om eller aktiviteter du gerne vil deltage i, kan disse interesser være fantastisk at forfølge som business idéer. Søg på dit hjerte og du er sikker på at finde en forretningsidé, som vil være perfekt for dig.

4. i alle de potentielle business idéer du har genereret, hvoraf den ene er mest sandsynligt at være den bedste forretningsmulighed?

For at besvare dette spørgsmål, skal du gøre dit marked forskning. Evaluere konkurrencen, finde en marketing niche, og afgøre hvorvidt du kan tjene penge med de idéer, som du har. Ved at følge disse enkle trin i at skabe din helt egen, unikke business idéer, vil du helt sikkert finde en forretningsmulighed, der vil være både tilfredsstillende og rentabelt.