Reparere din kredit er så let som 1-2-3

1. gennemgå din kredit rapport For fejl.
Efter du har modtaget en kopi af din kredit rapport, skal du se igennem den meget nøje. Hvis du ikke har en kopi, har TrimYourDebt.com forhandlet med et af kredit-bureauer at tilbyde forbrugerne en gratis kig på deres kredit rapport og kredit score. Det er en 30-dages gratis prøveversion tilbud, så du får oplysninger lige up-front, og du kan annullere gratis betaling inden for 30 dage. For at kontrollere din kredit rapport gratis, besøg for at finde ud af nu.
Det er vigtigt at først gennemgå alle de personlige identifikationsoplysninger i din kredit rapport som navn, adresse, CPR-nummer, fødselsdato og så videre.
Du bør derefter evaluere hver konto, der er indberettet om dig til kredit-bureauet. Afgøre, om nogen af disse oplysninger er på ingen måde unøjagtige, forkert, forkert, misvisende eller forældede. Hvis du oplever at nogen af oplysninger i forkert, så bør du gå videre til næste trin.
2. bestride fejl med kredit-bureauer og dine kreditorer.
Du bør bestride unøjagtige oplysninger med både forbruger credit reporting agentur og leverandør (kreditor). Stridende med både gør det muligt at dække alle dine baser til at sikre, at korrektionerne er konsekvent stilles af begge kilder.
Du skal følge med disse virksomheder for at sikre, at de urigtige eller ufuldstændige oplysninger er fjernet i tide. Du bør derefter fortsætte med at overvåge dine kreditkort oplysninger regelmæssigt ved bestilling og gennemgå dine forbrugerkredit rapporter fra de store credit reporting agenturer på en regelmæssig basis.
3. Gentag indtil tilfreds.
Det er meget vigtigt, at hvert tvivlsom element, bortset fra fejlagtige personoplysninger, behandles individuelt. Hvis du forsøger at få kredit indberetningsorganet rette flere elementer på én gang, vil det være lettere for agenturet til at hævde, at din anmodning er useriøst eller irrelevant. Hvis de foretager denne bestemmelse, slettes dine anmodninger om at korrigere unøjagtigheder.
Sørg for at du bruger en klar og kortfattet erklæring om, at nøjagtigheden eller fuldstændigheden af en bestemt vare er “omstridte” eller “udfordret”. Husk, at forklaringer på, hvorfor et element kan være nedsættende ikke vil hjælpe dig, kun faktiske tvister af bestemte elementer får de resultater, du har brug for.
Så snart den kreditoplysningsbureau giver dig en opdateret kredit rapport der indikerer at det omstridte emne er blevet fjernet fra din rapport, skal du sende et andet brev udfordrende den næste mest ødelæggende element. Gentag denne proces, indtil alle omstridte emne er blevet slettet fra din kredit rapport.
Hvis du ønsker mere detaljerede oplysninger om reparation af din kredithistorie herunder prøve tvist breve til send til credit reporting agenturer, vil du finde flere detaljer findes på