Kostumer, der er repræsentative for en bestemt tid eller genre

Kostumer er dekorative tøj, der kan bruges som kostumer, uanset om de er dekorative, festlige, rent dekorative, eller for sociale, teatralske eller hobby funktioner. Kostume er den karakteristiske stil kjole eller personlige udseende, at en person eller gruppe bærer. Et kostume er en kunstnerisk repræsentation af personen. Du kan definere det ved kostumer du bærer i skuespil eller begivenheder. Der er mange forskellige slags kostumer som fancy kjole, klovn parykker og krig kostumer.

Den største forskel mellem outfits og kostumer er, at outfits kan være lavet af klud eller andre ikke-klud materialer med tilsat dekorationer til at forbedre fantasi og skønhed. Men kostumer er typisk løstsiddende eller tætsiddende og lavet af løst vævede stoffer. Det væsentlige i mænds formelle slid, herunder smoking (buksedragter), sort slips begivenhed dragter, formelle brudekjoler og formelle bold kjoler (smoking), er blevet en integreret del af deres garderobe. Kvinder vælger aften kjoler og sexet kostume, samt aften handsker. Disse kan omfatte hårstykker sådan en hat, tørklæder eller hår bands.

Kostumer har ændret sig gennem århundreder som populære stilarter dressing udviklet sig fra den gamle egyptiske kultur til den victorianske æra. Mange stilarter kostume er stadig populære i dag. Mest populære typer af kostumer omfatter skolepige kostumer og børnehave kostumer. Cheerleaders, cowgirl kostumer samt cheerleaders, cheerleaders, cowgirls kostumer, pirater, og middelalderlige design er alle meget populære. Disse typer af kostumer blev båret historisk under festivaler som Halloween, Christmas Saint Valentinsdag og Mors Dag.

Indførelsen af tv og film har gjort kostume design sjovere og interessant. En komisk eller dramatisk kostume ville være fe, prinsesse, og heks kostumer båret på hovedpersonerne i de fleste sitcoms. Også mænds mest foretrukne kostumer er dem af en cowboy, politibetjent, eller soldat. I modsætning til populær tro på, at fortidens kostumer er forældede, tjener de som inspiration for moderne modedesignere og fortsætter med at skabe nye og spændende designs.

Costuming spiller også en væsentlig rolle i både teater og film som fx teletubbie kostume voksen. Kostumerne skuespillere og skuespillerinder slid til teatret og film er en afspejling af deres karakterer og de temaer, de repræsenterer. Film- og teaterinstruktører vælger ofte tøj, der matcher det kostume, der bæres af skuespillerne eller skuespillerinderne – se alle de bedste kostumer. Kunder vælger ofte at kostume tøj, der er tæt på hovedtemaet og motivet i en produktion.

Det er ligegyldigt, hvilken æra de blev lavet, men det betyder noget, at kostumet blev lavet. Mange mennesker er enige om, at stil er alt. Kostumer skabt til borgerkrigen eller Det Gamle Vesten afspejler deres personligheder og unikke funktioner. Costuming stilarter, der blev brugt til Broadway eller Hollywood-film afspejler også den samme periode. Selvom det kan være fristende for skuespillere at vælge tøj, der er på mode, er det altid bedre, hvis de er i stand til at afspejle personlighederne hos skuespillerinder eller skuespillere, der bærer dem.