Hvad sker der på Carnegie Bibliotek?

På denne måde vil de have evnen til at sige det i fremtiden. En anden af Castros funktioner er evnen til at importere MP3-filer via iCloud Drive. Indtast dine M4B-filer, og angiv outputformat og destination. Alle billedernes format er .jpg videoer’ er .mov filer. ” Carnegie Bibliotek personale læse ni julefavorit i en serie på seksten videoer. Projekt Gutenberg -Projekt Gutenberg, en frivillig indsats for at digitalisere og arkivere kulturelle værker, vedligeholder et bibliotek af public domain lydbøger. Efterhånden som der kommer nye episoder ind, kan du vælge at sætte et show i kø eller arkivere det. Jeg kan hurtigt se vise noter, ændre kapitler eller justere lydindstillingerne.

Hvis du er podcaster, kan du endda “gøre krav på” dit show, så folk, der lytter til dit show, kan “følge dig” og engagere sig yderligere. Men hvad jeg opfordrer folk til at gøre, er at lære af andre, der har haft succes for at spare sig selv en hel masse smerte og besvær og til at stoppe spilde tid på at genopfinde hjulet. De kan gøre brug af løsningen, uanset hvor de er, hvis folk har adgang til internettet. Ligesom mange andre apps indeholder det muligheden for at bruge forskellige afspilningshastigheder og trimme stilhed (Castro Plus påkrævet). Castro er en gratis download, men det kræver et abonnement ($ 18,99 om året) for at låse op for yderligere funktioner som trim stilhed, forbedre stemmer, nat tilstand, brugerdefinerede app ikoner, og meget mere. Det er en gratis download på App Store.

Når du har downloadet lydbogsfilen, kan du lave flere kopier af filen og gemme den på de andre enheder. Voice Boost er en funktion, der har til formål at normalisere lydstyrken og gøre viser lettere at lytte til, når i støjende situationer, såsom en bil eller et fly. En af de funktioner, det bragte til mainstream var trim stilhed funktion. Appens CarPlay-integration til lejede lydbøger via understøttede biblioteker har mulighed for at ændre afspilningshastigheden, springe frem og tilbage samt holde pause. Du kommer til at nyde alle Overcast’s afspilning funktioner med uanset lyd, du uploader så godt. The Guardian tilbyder en række korte gratis lydguider til byer rundt om i verden.

ODP har en liste over “100 Gratis lydbøger, du burde have læst”. En ny jobannonce ser Spotify søge en ny ‘Head of Audio Books’ for deres New York kontorer. Deltag i en passende bog, især hvis du først, og især hvis du leder bestseller og almen interesse bogklub forsøger at vælge et job kan være noget forvirrende. Ved at anmode om brugerdefinerede demoer, er der ingen overraskelser og arbejde med den rigtige stemme til jobbet vil være meget lettere. Voice Boost 2 er en lydbehandlingspipeline i mastering-kvalitet, der anvender lydstandard, lyskomprimering og EQ og en true-peak lookahead-limiter til dine podcasts i realtid uden at gå på kompromis med kvaliteten eller batteriets levetid.

Standardfarveskemaet er lyst og diskret. Organisering og tidsplan for en sådan læring vil være fuldt ud forsynet med detaljeret dannelse af læringsprocessen. Alle dine shows vil være kortere, men du sandsynligvis ikke vil være i stand til at se nogen forskel i lyttekvalitet. Samtaler lyder stadig så naturlige, at du glemmer, at de er tændt – indtil du kan se, hvor meget ekstra tid du har sparet.” For dem, der ønsker at spare lidt tid på at lytte til visse podcasts, men som ikke ønsker den forvrængning, der kommer med 1,5 x eller 2x hastigheder, lydbøger Smart Speed er en glad medium. Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste ting, jeg ikke kan lide ved Breaker.